Bli en av oss

Ledige stillinger

Vi har for tiden utfordringer med å dekke etterspørselen etter våre tjenester, og vi er alltid på utkikk etter flinke folk. Om du har erfaring med og lidenskap for utvikling og vil være med oss å reisen - la oss høre fra deg!

Send CV-en din til careers@uptimedevelopment.no

Hva vi ser etter

Du elsker å bryne deg på tekniske utfordringer

Om du søker på en stilling som utvikler, vil vi se hva du kan. God kode og god kjennskap til rammeverkene er det som definerer en god utvikler så vi er interessert i deg som har erfaring, og som synes det er kult å jobbe med utvikling.

Vi rekrutterer flinke folk og legger særs stor vekt på at de skal bli enda flinkere av å jobbe hos oss. Er du nysgjerrig på hva vi har å tilby - ta kontakt.

Du elsker å analysere

Å sette seg inn i kundens problemstillinger og komme opp med gode løsninger er en kunst i seg selv.

Vi ser etter personer som er løsningsorienterte, som ønsker og tør å ta ansvar, og personer som får ting gjort. Mennesker som har gode kommunikasjon- og samarbeidsevner, og som har en analytisk tilnærming til jobben.

Det som teller er dine personlige ferdigheter og egenskaper. Vi ser etter deg som kan forstå hvordan de forskjellige bedriftene fungerer og se hvordan vi kan bidra for å forbedre dem.

Fokus

Det vi ser etter hos de vi ansetter er en solid utdannelse i bunn i tillegg til noen års arbeidserfaring. Kan hende du har jobbet i konsulentbransjen, eller sittet i en in-house posisjon – begge deler er interessant for oss.

Er du i tillegg nysgjerrig og interessert i å komme til et miljø hvor teknologisk kompetanse står i høysetet, så oppfordrer vi deg til å ta kontakt. Det er en stor fordel om du snakker flytende norsk, og om du ikke gjør det så må du i det minste snakke svært godt engelsk.